Sunday, November 11, 2012

Alhamdulillah...Meet my Baby Cenonet

Salam,

Alhamdulillah, CR dah selamat melahirkan baby Boy Jr pada 8 Nov 2012 melalui pembedahan.  Same bulannye dengan kakak Aiesya Zaffan (arwah anak kedua kami).  Baby Boy Jr dilahirkan secara pembedahan atas sebab2 tertentu (akan CR update di entry lain, InsyaAllah).

Semoga Allah mudahkan proses berpantang kali ini:)

Day 1 - born @ 12.45 pm , 2.45kg @ 37 weeks

Day 2 - tido je kejenye

8 comments:

  1. Wahh.. Tahniah Cikgu.. Semoga bertambah rezeki dan diberi kekuatan untuk terus menjadi Ibu/Isteri/Guru yang Awesome...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu Rozila!!..tahniah..haha..bila ckgu blogging? tak tau pun..ni pun tgk kat blog abg zamir..suka dgn title "Cenonet"..klau x click td, mmg tak tahunya ckgu ada blog....=)...berkat doa sy jugak ke ckgu yg dlm lab dulu?? haha..anyway, congrats again!! love u~

      Delete
    2. Tqvm Zamir and Ain...
      Alhamdulillah hadiah cuti sekolah hehehhe
      Zamir, lepas ni leh dapat anak buah from sepupu pulak heheheh:)

      Take care both of you:)

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih uzair...jaga diri and best of luck kat mesir tu ye:)

      Delete
  3. assalamualaikum cikgu :) tahniah <3 kirim salam sayang dekat amsyar :) hehehe. lama tak jumap cikgu. semoga cikgu dan anak anak cikgu sihat selalu. in shaa Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Ain:)
      best of luck in whatever u do:)

      Delete