Tuesday, March 1, 2011

Ada apa dengan Awan Nano?

Korang semua mesti pernah dengar lagu Hafiz; Awan Nano,kan? Apalah agaknya awan nano tu?
CR pun tertanya-tanya, maklumlah bila tengok video klip lagu ni, cam sedih-sedih lah kan...

From the lyric, CR rasa Awan Nano yang dimaksudkan pelindung. Dalam aspek cintan cintun tu kiranya your love one lah... Dalam konteks kekeluargaan... I like to give the credit to the parents... Most of parents would give anything for theit child? Agree with me?

Begitulah awan nano, setia melindungi diri tika panas mencuba mengguris pipi dan bibirmu

Tapi, disebabkan skema nye CR ni [hehehe] CR google lah...mana ada maksud tertentu! Try nano cloud lak hehehheh [yelah, manalah tahu kut-kut dia amek dari english terms ke,kan?]

What I get is...

Nano Cloud Computing through Hybridized..... Apa lah pulak tu? Ada kaitan dengan Nano Tech in Computing. Hah! Tak sesuai

So, ada sesapa yang tahu apa maksud awan nano?

last but not least, layan lah video ni...


video

No comments:

Post a Comment